Welzijnsbrochure 2020-2021

Na de integratie van de diensten van stad en OCMW Oudenburg werd een grondige analyse gemaakt van het welzijnsaanbod in Oudenburg. Met de uitvoering van het meerjarenplan 2020-2025 en de visie van de bestuursploeg in het achterhoofd, werden diensten verhuisd en kregen mensen een nieuwe invulling van hun takenpakket. Zo willen we een echt Welzijnshuis creëren waar elke Oudenburgnaar terecht kan met zijn of haar welzijnsvraag.

Om duidelijkheid te brengen voor de inwoners van Oudenburg werd er een infobrochure ‘Welzijn in Oudenburg’ opgemaakt. In deze brochure worden de diensten voorgesteld met hun belangrijkste taken en staan ook de contactgegevens overzichtelijk vermeld. Je kan de brochure hieronder downloaden.

Zo is er bijvoorbeeld het nieuwe Huis van het Kind in de Ettelgemsestraat, is er sinds oktober een nieuwe zorgcoach aan de slag in het lokaal dienstencentrum, werd binnen de sociale dienst een tewerkstellingscoach aangesteld, enz. We willen ervoor zorgen dat de inwoners vlot correcte informatie vinden over de welzijnsdiensten. 

Voor meer informatie kan je terecht op welzijnszaken@oudenburg.be of op het nummer 059-34 02 20.