Zorgverlener: vraag je zorgkaart aan

Ben jij een zorgverlener? Zoek je dikwijls naar een parkeerplaats tijdens huisbezoeken? En beschik je over een RIZIV-nummer? Dan kan je gebruik maken van het zorgparkeren gedurende de coronacrisis.

Inwoners stellen privéparkeerplaatsen bijvoorbeeld voor opritten of garages ter beschikking. Tijdens huisbezoeken mag je ze gebruiken om gedurende 30 minuten gratis te parkeren. Je herkent deze parkeerplaatsen aan de speciale sticker op de garagepoort of oprit. Het enige wat je moet doen is een speciale zorgkaart achter je voorruit plaatsen. Jouw gsm-nummer staat op deze kaart. Zo kan de bewoner je altijd bereiken en vragen om jouw auto te verplaatsen.

            
* Deze velden zijn verplicht in te vullen.

De stad Oudenburg is de verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens. Door het formulier in te vullen, verwerken we de gegevens met jouw toestemming. Hierbij worden volgende gegevens verwerkt: voornaam, naam, beroep, Riziv nummer, nummerplaat, ondernimingsnummer, gsmnummer, straat, huisnummer, postcode, stad/gemeente en e-mailadres. De gegevens worden bijgehouden tot na de Covid-19 crisis. Je hebt steeds het recht om inzage voor jouw gegevens te vragen, de gegevens te laten verbeteren, te laten wissen, evenals om de verwerking van de gegevens te laten beperken. Stuur hiervoor een mailtje naar sociale.hulplijn@oudenburg.be. Meer informatie over privacy, vind je op de privacyverklaring.