Vacature Monitor Zo(o) BKO

Onze stad is zoek naar enthousiaste, flexibele en creatieve monitoren voor onze zomerwerking. Als monitor in Zo(o) BKO werk je, onder begeleiding van de coördinator, als kinderbegeleider voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je werkt samen met de kinderbegeleiders en staat in voor de dagelijkse opvang en zorg van de kinderen, het aanbieden van boeiende activiteiten en spelimpulsen en de bijhorende huishoudelijke en administratieve taken. Je krijgt het statuut van monitor en de wedde wordt berekend volgens de officiële weddeschalen.

Vereisten
  • minimum 18 jaar zijn bij de aanvang van de vakantiejob;
  • flexibel, kindvriendelijk en dynamisch zijn en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • ervaring in het werken met kinderen is een pluspunt; 
  • voldoen aan de diploma-vereisten opgelegd vanuit Kind & Gezin. Een overzicht van alle diploma’s die in aanmerking komen is terug te vinden in de bijlage.
Taal: Nederlands (zeer goed) 
Plaats tewerkstelling: Zo(o) BKO, hoofdlocatie Aernoudstraat 15, 8460 Oudenburg of één van de andere locaties van Zo(o) BKO in Oudenburg of deelgemeenten. 

Geïnteresseerd en je voldoet aan de voorwaarden? Je wil bijleren en bijverdienen? 
Mail dan snel je sollicitatiebrief en CV naar ibo@oudenburg.be.
We zoeken monitoren juli en augustus 2021. Geef in je brief aan wanneer je precies beschikbaar bent (je hoeft niet de volledige vakantie/maand beschikbaar te zijn). Je wordt daarna door ons gecontacteerd.

Contactpersoon
Stefanie Douchy, coördinator buitenschoolse kinderopvang (T 059-56 84 44)