Oudenburg Zomert

Op zaterdag 20 juli 2024 gaan we opnieuw samen de zomer vieren. Dit jaar maken we er een feest van met een nieuwe twist, het feest gaat namelijk door in het gezellige kader van het Abtspark. Iedereen is welkom vanaf 14 uur.

Niemand minder dan Les Truttes nemen je mee op een muzikale reis vol verrassingen doorheen alle muziekgenres. Een hitmachine aan een moordend tempo, een genadeloze ‘live experience’. Een orkaan van entertainment die door het universum raast, met humor en geweldige covers, en jij zit er middenin!

Appelblauwzjigroen is dan weer een collectief van vijf muzikanten wiens liefde voor blues en het sappige West-Vlaamse dialect zorgen voor een avond vol ambiance!
 
Er is ook plaats voor iets hardere gitaren uit Gistel. Ze speelden al op Leffinge Leuren en Dranouter, maar op 20 juli komt Liquid Molly het podium onveilig maken in Oudenburg.

Met Jacky X snijden we ook het talent van eigen bodem aan. De vier heren en zangeres geven altijd volle gas op het podium en racen door de jaren 70, 80 en 90.

DJ Bowtie is de kers op de taart. Hij zal tussen elk optreden een setje draaien en mag de avond ook afsluiten!

Een fantastische zomeravond beleven kan natuurlijk niet op een lege maag of met een droge keel. Daarom trakteert de stad de eerste 1.000 bezoekers op een gratis drankje! Want Oudenburg… dat is altijd beleving!
 
Zomer je met ons mee?