Oudenburg Zomert

Ook dit jaar vieren we de zomer in Oudenburg, wil jij ook meevieren?
Op donderdag 20 juli 2023 zetten we de poorten van onze evenementenweide terug open en ontvangen we jullie graag voor de tweede editie van Oudenburg Zomert!

We starten de avond om 17 uur met een afterwork dj-set van DJ Gilly die tussen de optredens door ook voor de leuke deuntjes zal zorgen. De eerste band die het podium zal betreden is H2S, of beter bekend als Hours to Seconds. Zij brengen een uur lang een mix van funky en jaren ’70 rock covers in hun eigen nieuw jasje. Zo zal je eigen versies van Lenny Kravitz, David Bowie en Placebo de revue zien passeren. Maar daarnaast zullen ze jullie ook verwennen met een aantal eigen nummers.

Uiteraard zorgen we ook voor puur Oudenburgs talent. Niemand minder dan de bende van Marine V zal ons podium onveilig maken met hun swingende covers van bekende hits.

Na de laatste dj-set zal de avond afgesloten worden door de PartyTrooperz die ervoor bekend staan om het dak eraf te blazen. Dit trio brengt de meest aanstekelijke hits van Bruno Mars tot Michael Jackson en van De Kreuners tot Gers Pardoel. Kortom, er zal weinig tijd zijn om stil te staan.

Een fantastische zomeravond beleven kan natuurlijk niet op een lege maag of met een droge keel. Daarom trakteert de stad de eerste 1.000 bezoekers op een gratis drankje! Want Oudenburg… dat is altijd beleving!
 

Line-up

17 uur      - DJ Gilly
19.30 uur - Hours To Seconds
20.15 uur - DJ Gilly
21 uur      - Marine V
21.45 uur - DJ Gilly
22.45 uur - PartyTrooperz

Oudenburg Zomert 2023