Inname openbaar domein

Als je het openbaar domein wil innemen (bijvoorbeeld om werken uit te voeren) moet je hiervoor een vergunning aanvragen. Hiervoor moet je een aanvraagformulier invullen en richten aan het college van burgemeester en schepenen. Sinds 24 november 2021 kan dit eenvoudig en vlot van bij jou thuis. De vergunning zelf kan je binnen de kortste keren in je mailbox terugvinden! 
 
Let wel: doe je aanvraag tijdig!
Het blijft wel belangrijk om de aanvragen tijdig in te dienen. Zo moet een inname van het openbaar domein voor het uitvoeren van werken uiterlijk 7 dagen op voorhand aangevraagd worden.  

We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe systeem een tijdsbesparing voor zowel onze medewerkers als onze inwoners zal opleveren. Inwoners die digitaal niet zo goed uit te voeten kunnen, mogen ons steeds telefonisch contacteren of langskomen bij de dienst vergunningen (de Groote Poorte, Weststraat 31-33) zodat we de aanvraag samen kunnen uitvoeren.

Vragen?
Voor verdere vragen kan je steeds terecht bij de dienst vergunningen, De Groote Poorte, Weststraat 31-33, 8460 Oudenburg, via vergunningen@oudenburg.be of telefonisch op het nummer 059-56 84 57.
 

Aanvraag inname openbaar domein