SWAP

De SWAP is de tienerwerking van Oudenburg en staat open voor alle jongeren van 10 tot en met 15 jaar. Eén dag per week in elke schoolvakantie (met uitzondering van de kerstvakantie) wordt er een boeiende activiteit georganiseerd, zoals een workshop Djembé, paintball, Walibi en nog veel meer. Tijdens de krokusvakantie gaat de eerste activiteit door. Inschrijven voor één of meerdere activiteiten van de SWAP kan via I-Active. Schrijf je snel in en maak je vakantie Swapart!

HOE INSCHRIJVEN?

Sinds 2020 werken alle vrijetijdsdiensten van stad Oudenburg met I-Active voor de inschrijvingen van kampen en activiteiten.

Vooraleer je kan inschrijven voor een activiteit moet je als ouder/deelnemer vooraf geregistreerd zijn! De handleiding om te registreren en in te schrijven vind je terug via volgende link www.oudenburg.be/i-active. Alle activiteiten kan je dus op de i-Activekalender van jouw tiener vinden.

Indien het registreren niet lukt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de jeugddienst.

PRAKTISCH

Swappers die zich voor een activiteit inschrijven zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen tijdens de begeleide activiteit van de SWAP.

Inschrijven voor een activiteit kan telkens tot de maandag voorafgaand de activiteit.

In de loop van de week waarin de activiteit doorgaat, krijg je nog een mail met de laatste afspraken. Uren en andere zaken kunnen wijzigen omwille van verschillende factoren.

KOSTPRIJS

De prijs van elke activiteit staat op de flyer vermeld. Deze prijs verschilt per activiteit.