Speelpleinwerking De Tunne

Tijdens de paas- en zomervakantie opent het stedelijk speelplein De Tunne haar deuren voor ieder kind of elke jongere van 4 tot en met 15 jaar. 

Het terrein beschikt over een eigen paviljoentje en heel wat speeltoestellen waar jullie kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. De leiding is in handen van een groep ervaren animatoren en een hoofdanimator. De animatoren organiseren ieder dag spelletjes en plezante activiteiten waaraan de kinderen kunnen deelnemen, zoals sport, knutselen, kampen bouwen, waterspelletjes…en nog zo veel meer. Kortom, De Tunne is een dynamisch speelplein waar het de moeite loont om jullie kinderen hun vakantie op een creatieve manier en samen met heel wat andere kinderen of jongeren uit Oudenburg en omstreken te laten doorbrengen.

Praktisch

De speelpleinwerking start om 8 uur en eindigt om 17 uur.

Er zijn op vaste tijdstippen drankjes en verse soep te verkrijgen aan een democratische prijs. Over de middag kunnen de kinderen samen hun lunchpakket opeten of naar huis gaan. De ingang van het speelplein bevindt zich in de Bekestraat.

Inschrijven op voorhand is niet nodig en kan de dag zelf ter plaatse. De kinderen moeten geregistreerd zijn via I-active. Alle informatie omtrent i-Active vind je terug op https://www.oudenburg.be/i-active.

De Tunne is gesloten op maandag 10 april 2023, dinsdag 11 juli 2023, vrijdag 21 juli 2023 en 15 augustus 2023.

Kostprijs

2,50 EUR / halve dag (< 4 uur)
5,00 EUR / dag (> 4 uur)


Wie ingeschreven is, is verzekerd in geval van eventuele lichamelijke ongevallen.

Voor de voor- en na opvang in Zoo BKO gelden de gebruikelijke tarieven van deze buitenschoolse opvangdienst.

Reglement

Het huishoudelijk reglement van de stedelijke speelpleinwerking vind je hier terug.