Vacature Omgevingsambtenaar A1a-A3a

Als omgevingsambtenaar voor de stad Oudenburg begeleid je architecten, ontwikkelaars en bouwheren bij de uitwerking van hun projecten. Je streeft hierbij altijd naar een kwalitatief resultaat, rekening houdend met de stedelijke context. Je ziet erop toe dat de planningsprincipes en stedenbouwkundige voorschriften worden nageleefd. Je behandelt aanvragen voor omgevingsvergunningen vanuit een stedenbouwkundige invalshoek. Je denkt mee over de ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente op lange en middellange termijn. Je volgt de ontwikkelingen rondom de wetgeving en regelgeving op de voet. Je staat samen met je collega’s van het team Omgeving in voor de continuïteit en kwalitatieve werking van de dienst.

De openstaande betrekking is een voltijdse contractuele tewerkstelling (38/38) en wordt ingevuld met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur.
 
Stuur jouw kandidatuur, samen met een cv en een kopie van jouw diploma tegen uiterlijk 19 december 2019 via de post naar Stad Oudenburg, Weststraat 24 - 8460 Oudenburg, of via e-mail naar vacatures@oudenburg.be.