Werken Zandvoordsestraat

Vanaf maandag 22 oktober tot en met vrijdag 26 oktober 2018 zullen er werken plaatsvinden in de Zandvoordsestraat. Aan de kant van de pare nummers wordt er een sleuf gemaakt van huisnummer 44 tot aan 46 voor het vervangen van een oude stalen aardgasleiding. Aan de onpare kant wordt er plaatselijk een put gemaakt voor het afkoppelen van de oude leiding en het aankoppelen van een nieuwe leiding.

In de straat moet er een nieuwe doorsteek worden gemaakt. Deze doorsteek moet worden geplaatst in 1 stuk, daarvoor is het raadzaam om de straat volledig te kunnen afsluiten. Er is een omleiding voorzien via de Vaartstraat en de Vissersstraat.

Dit heeft een invloed op het openbaar vervoer. Door deze werken kan De Lijn enkele haltes van de lijnen 21 (Oostende - Oudenburg - Westkerke - Eernegem), 22 (Oostende - Oudenburg - Ettelgem - Westkerke), 23 (Oostende - Oudenburg - Westkerke) en 82 (Avondlijn Oostende-Zandvoorde-Oudenburg) niet bedienen: Zandvoordebrug, Sint-Pietersstraat. Zij voorzien volgende tijdelijke haltes voor de duur van de werken:
- Zandvoordebrug ter hoogte van het benzinestation (richting Oostende);
- Zandvoordebrug ter hoogte van het benzinestation (richting Oudenburg).
 
 
 
 

Download

Grondwerken
327 KB - Downloads: 98 DELETE DETAILS
Omleiding
163 KB - Downloads: 110 DELETE DETAILS