SVK Woondienst JOGI en Woonpunt

SVK JOGI

Om mee te helpen in het voorzien van betaalbare kwaliteitshuurwoningen voor mensen met een bescheiden inkomen hebben de gemeentebesturen en OCMW's van Jabbeke, Oudenburg, Gistel en Ichtegem het sociaal verhuurkantoor (SVK) Woondienst JOGI opgericht.
 
Het SVK huurt woningen die voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen op de private huurmarkt en verhuurt deze verder.  Deze dienstverlening biedt zowel voor de huurder als voor de verhuurder aanzienlijke voordelen:
 
Voor de huurder:
Kwalitatieve woning aan een betaalbare huurprijs, huurbegeleiding door ervaren medewerkers, hulp bij verhuis, indien gewenst dienstverlening bij problemen.  U kunt een woning huren via SVK Woondienst JOGI als u voldoet aan de inschrijvingsvoorwaarden en gunstig gerangschikt staat op de wachtlijst.
 
Voor de verhuurder:
Toezicht op het onderhoud van de woning, zekerheid m.b.t. de ontvangst van de huurprijs, herstellingen en renovaties onder voordelige voorwaarden mogelijk, administratieve opvolging.
 
SVK JOGI
Administratief centrum
Stationsstraat 1
8480 Eernegem
T 059 34 22 73
 

Woonpunt 

Pas een huis gekocht en je wil verbouwen? Je dak isoleren of hoogrendementsglas plaatsen? Op zoek naar premies om de woning aan te passen aan de noden van de leeftijd of handicap? Je inschrijven als kandidaat-huurder voor een sociale woning? De kwaliteit van je huis verbeteren?...
 
Kortom, je hebt vragen over wonen. Kom dan zeker eens langs bij Woonpunt. Woonpunt is een dienst die je helpt met alle grote, kleine, technische en sociale woonvragen. De medewerkers geven je antwoord, begeleiden je verder of verwijzen je door naar een gespecialiseerde dienst. Maandelijks verschijnt er ook een nieuwsbrief met actuele informatie.
 
Woonpunt is er voor alle (toekomstige) inwoners van Gistel, Ichtegem en Oudenburg. In elke gemeente is er wekelijks een woondag. Je kan ook een afspraak maken om langs te komen.
 
Meer informatie vind je op de website van Woonpunt.
 
Woonpunt
Administratief centrum
Stationsstraat 1
8480 Ichtegem
T 059 34 22 70
F 059 29 80 65
 
 
OCMW Oudenburg
Ettelgemsestraat 18
8460 Oudenburg
T 059-34 02 20
WZC Riethove
Ettelgemsestraat 26
8460 Oudenburg
T 059-34 02 30