Zoek de konijnenraad!

31 mrt 2021
  Facebook  Twitter  Email  Print
Na het succes van ‘kraak-de-code’, de zoektocht van afgelopen krokusvakantie, slaan de vrijetijdsdiensten opnieuw de handen in elkaar voor een nieuwe zoektocht door Oudenburg en deelgemeenten. In deze bizarre tijden blijven we inzetten op beleven in eigen stad. We hebben daarom een heuse paaszoektocht voor jong en oud opgemaakt. De paashaas roept namelijk heel wat Oudenburgse gezinnen te hulp!

Vanaf 3 april 2021 start in Oudenburg een heuse paaszoektocht. De paashaas is namelijk in paniek: zijn konijnenraad is verloren gelopen in Oudenburg! Hij roept dan ook de Oudenburgse gezinnen op om op speurtocht te gaan en alle leden terug te vinden. In totaal zijn er 5 verschillende konijnen, elk met hun eigen karakter en mogelijke vindplaats. Eens een konijn gevonden, scan je de QR-code die te vinden is op het konijn en krijg je een stukje van de code. Deze code geeft je toegang tot de uiteindelijke ‘paasopdracht’ om zo kans te maken op een heerlijk paaspakket! De zoektocht is geschikt voor het ganse gezin. In elke (deel)gemeente is een konijn tweemaal te vinden.

Toch niet alle konijnen gevonden in jouw buurt? Ga dan eens op zoek in een andere deelgemeente. Tijdens de eerste week van de paasvakantie worden speurders echt uitgedaagd om op zoek te gaan met een minimum aan tips, vanaf de tweede week van de paasvakantie komt er elke dag een tip op de Facebookpagina van de stad Oudenburg!

Klik hier voor meer info en de zoekkaart.