Werken Vervlotenweg - updates

29 jun 2020
  Facebook  Twitter  Email  Print

Update 29 juni 2020

Vanaf woensdag 1 juli 2020 wordt het volgende stuk van de rioleringswerken tussen de Cyriel Astaesstraat en de Oude Brugseweg aangevat. Hierdoor wordt het kruispunt van de Cyriel Astaesstraat met de Vervlotenweg tijdelijk afgesloten voor alle verkeer.
 
Voor de bewoners wordt tijdens deze periode een voorlopige toegang voorzien via de ingang van de school - te bereiken via de Oude Brugseweg - zodat zij hun woning kunnen bereiken. Gelieve deze toegang te gebruiken vanaf woensdagmorgen 1 juli 2020 om 7 uur.

De werken zullen een week duren.


Update 18 mei 2020

Vanaf dinsdag 19 mei wordt de Oude Gistelseweg ter hoogte van nr 11-14 onderbroken voor de rioleringswerken, dit gedurende ongeveer 1 maand.
Ondertussen zijn in de Vervlotenweg tussen de Oude Gistelseweg en Cyriel Astaestraat de rioleringen geplaatst.
In de week van 25 mei 2020 doet Verhelst verder met de huisaansluitingen en wordt er gestart met de bovenbouw .
Hierdoor zal het voor de bewoners moeilijk en bij momenten onmogelijk zijn om met de wagen tot bij hun woning te geraken.


Update 24 april 2020

Fluvius geeft groen licht om de werken in de Vervlotenweg opnieuw op te starten vanaf woensdag 29 april 2020.
 

28 februari 2020

Op maandag 2 maart 2020 start aannemer Verhelst met het rioleringsproject Vervlotenweg en omgeving. Er wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd met private afkoppeling.
In een eerste fase wordt er gestart vanaf de Oude Gistelseweg tot aan de Cyriel Astaesstraat, dit vanaf 2 maart tot eind april 2020.
In een tweede fase wordt er gestart vanaf de Cyriel Astaesstraat tot aan de Oude Brugseweg, dit vanaf eind april tot eind juli 2020.
Tijdens deze werkzaamheden moeten wagens buiten de werfzone geparkeerd worden.
 
Na de Vervlotenweg komen de Oude Gistelseweg, Noordstraat, Molenstraat, Waterstraat en de Westkerksestraat nrs. 89-93 aan de beurt.