Werken omgeving Zandvoordebrug - omleiding

8 jan 2023
Vanaf 9 januari 2023 zal het kruispunt van de Zandvoordebrug (Zandvoordsestraat-Vaartstraat-Keiweg) onderbroken worden, dit in het kader van de volgende fase van de Aquafinwerken. Verwacht wordt dat het kruispunt tot eind maart zal afgesloten zijn. Gedurende deze werken zullen auto’s en vrachtverkeer een omweg dienen te volgen. Voetgangers en fietsers zullen wel nog beperkt kunnen passeren.

Tijdens de onderbreking van het kruispunt van de Zandvoordebrug dient alle gemotoriseerd vervoer de omleiding te volgen. De Goedeboterstraat wordt vanaf het kruispunt met de Kasteeldreef tijdelijk eenrichtingsverkeer van Oudenburg richting kanaal. Vanaf de Keiweg naar Oudenburg dient de omleiding via de Noordstraat gevolgd te worden. 

De Polder, de landelijke weg langs het kanaal, is normaliter bestemd voor plaatselijk verkeer. Gedurende de werken zal dit opgeheven worden voor de Oudenburgse inwoners zodat men via deze weg van en naar Gistelbrug kan rijden om de omleiding te nemen. Het Jaagpad richting Plassendale is niet toegankelijk voor verkeer. Dit is een jaagpad in beheer van de Vlaamse Waterweg en bijgevolg kan hier geen uitzondering voor gemaakt worden. 

De Lijn

Ook de bussen van De Lijn dienen de omleiding te volgen. De bussen vanuit Oostende naar Oudenburg zullen in Zandvoorde de omleiding via de Oudenburgsesteenweg langs het kanaal naar Plassendale nemen. De bussen vanuit Oudenburg naar Oostende rijden via de Gistelbrug.
 
Gedurende deze werken zullen de haltes 'Oudenburg Stadhuis', 'Oudenburg Zandvoordebrug', 'Oudenburg Zwinhoekje' en 'Oudenburg Caelfstraat' tijdelijk niet bediend worden.
 
Er worden op grondgebied Oudenburg tijdelijke vervanghaltes voorzien op de hoek van de Westkerkstestraat en de Goedeboterstraat, op het Marktplein en in de Marktstraat.Download

Info De Lijn (haltes)
2.497 KB - Downloads: 203 DELETE DETAILS
De Lijn bus 22
150 KB - Downloads: 120 DELETE DETAILS
De Lijn bus 21 en 23
135 KB - Downloads: 148 DELETE DETAILS
Omleidingen
988 KB - Downloads: 301 DELETE DETAILS