Welkom Sinterklaas!

25 nov 2021
Voor het tweede jaar op rij geen intrede van Sinterklaas en zijn kornuiten aan de Geneverpiete en dus ook geen sinterklaasshow. Maar Sinterklaas is wel welkom, op woensdag 1 december 2021 op de woensdagnamiddagmarkt. We willen dit kinderfeest echt niet zomaar voorbij laten gaan!

Op woensdag 1 december 2021 kunnen de Oudenburgse kinderen (en hun ouders uiteraard) vanaf 15 uur afzakken naar de woensdagmiddagmarkt om Sinterklaas te verwelkomen. Er wordt een in- en uitgang voorzien voor alle bezoekers, dus ook de gewone marktgangers. Het Covid Safe Ticket zal bij het betreden van de markt gescand worden en iedereen ouder dan 10 jaar moet verplicht een mondmasker dragen.

Om 15.15 uur zullen enkele danspieten een warming-up doen. De Sint zal omstreeks 15.30 uur de kinderen toespreken. Bij het binnenkomen zal elk kindje ook een bonnetje krijgen in een bepaald kleur. In ruil voor het bonnetje krijgen de kindjes bij het marktkraam met dat kleur iets lekkers. Zo willen we het volk wat spreiden. Het is niet mogelijk om de Sint persoonlijk te begroeten.

De kinderen die er woensdag niet kunnen bij zijn, kunnen op zaterdagochtend in de bibliotheek terecht tussen 10 en 12 uur. In ruil voor een tekening heeft een van de pieten van de Sint een zakje lekkers klaar. 
 
Hieronder kan je alvast een kleurplaat downloaden.
 
Welkom Sinterklaas!