Voor ieder kind een geschenk onder De Fonkelboom

7 dec 2022
Ieder kind verdient een kerstgeschenk! Daarom start Huis van het Kind Oudenburg een kerstactie onder de noemer ‘De Fonkelboom’. Met ‘De Fonkelboom’ willen we het deze kerstperiode in alle huiskamers doen schitteren. Bij sommige gezinnen is dit helaas niet evident. Daarom deze oproep naar inwoners die een geschenk willen geven aan een kwetsbaar kind tussen 0 en 12 jaar.

In december zetten we in Oudenburg voor het eerst een fonkelboom neer. De bedoeling is dat december zo voor elk kindje een magische tijd kan zijn en dat we Oudenburgse weldoeners de kans geven in alle anonimiteit iets magisch voor iemand anders te doen.

Als je graag een geschenk wil schenken voor een kwetsbaar kind uit Oudenburg met de leeftijd tussen 0 en 12 jaar dan kan je, van 12 december tot en met 16 december 2022, jouw cadeau onder de fonkelboom komen leggen. Je vindt de fonkelboom in het Huis van het Kind, Markstraat 18. Wij vragen hiervoor speelgoed dat geschikt is voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar en een waarde heeft van minimum 15 euro en maximum 25 euro. Ook tweedehands speelgoed in perfecte staat is zeker welkom. Binnenbrengen kan van dinsdag tot vrijdag tussen 9 en 12 uur en tussen 14 en 16 uur.

Daarnaast doen we de oproep naar gezinnen met een verhoogde tegemoetkoming die graag een geschenk zou willen krijgen voor hun kind(eren) met de leeftijd tussen 0 en 12 jaar. Ouders kunnen hiervoor een formulier invullen. De flyer met het formulier is te verkrijgen bij alle scholen in Oudenburg, in de bibliotheek en bij het Huis van het Kind. Deponeer het ingevulde formulier in de collectebus op dezelfde locaties vóór 16 december 2022.

Voor meer info kan je terecht in het Huis van het Kind Oudenburg op het nummer 059-34 02 26 of via huisvanhetkind@oudenburg.be.