Vaccinatiecentra Gistel en Torhout fusioneren

9 aug 2021
De vaccinatiecentra in Gistel (Zomerloos) en Torhout (De Mast) bouwen hun werking af. Ze verhuizen vanaf donderdag 2 september (Gistel) en vrijdag 3 september 2021 (Torhout) naar de huisartsenwachtpost in Torhout. Deze wachtpost bevindt zich naast het ziekenhuis AZ Delta in de Sint-Rembertlaan 19.

Iedere inwoner (ouder dan 12 jaar) heeft al de kans gekregen om beide prikken in De Mast of Zomerloos te laten zetten. Het zijn dus enkel de herkansers die doorverwezen worden naar de huisartsenwachtpost. Het callcenter verhuist mee en blijft bereikbaar op het gekende nummer 0800 29 668.

Met de verhuis kunnen de zalen terugkeren naar hun originele functie als polyvalente zaal waar verschillende socio-culturele activiteiten kunnen plaatsvinden.


Wat betekent dit voor jou, als je je nog wilt laten vaccineren?


Inwoners van Gistel, Oudenburg en Ichtegem die hun eerste prik nog laten plaatsen op ten laatste 12 augustus, kunnen zich nog volledig laten vaccineren in de Zomerloos. Voor de inwoners van Torhout, Koekelare en Kortemark moet hun eerste prik ten laatste op 13 augustus geplaatst worden in De Mast.

Als jouw eerste prik na die datum valt, zal je voor je tweede prik naar de huisartsenwachtpost in Torhout moeten.

Je volledig laten vaccineren voor 2 september heeft dus alleen maar voordelen!