Stem & stoef lokaal!

29 nov 2019
Lokale handelaars geven zuurstof aan onze stad. Ben jij trots op jouw winkelier, zijn of haar kwalitatieve producten, vakkennis en persoonlijke service? Geef hem of haar jouw stem via www.ikkooplokaal.be! Deze campagne stimuleert mensen om bij lokale ondernemers te winkelen. Om hen een gezicht te geven bij het grote publiek, hebben de handelaren de kans gekregen zich kandidaat te stellen als ambassadeur voor hun stad of gemeente.

Vier Oudenburgse handelaars hebben zich kandidaat gesteld om ambassadeur te worden van Oudenburg: Groenten en Fruit Lode & Heidi, Coiffure Elégance, Schoenen Pascale en Supermarkt Spegelaere. Nu is het aan de inwoners om te stemmen voor hun favoriete winkelier, die zij zien als ambassadeur voor Oudenburg. Stemmen doe je online op de website van ‘Ik koop lokaal', nog tot en met 10 januari 2020 (23.59 uur). Per deelnemende gemeente gaat er 1 ambassadeur naar de finale van de campagne op 23 januari 2020 in Roeselare. 

Stemmen en stoefen is zeer gemakkelijk en je maakt bovendien kans op een mooie prijs. 
  • Stemmen kan via www.ikkooplokaal.be.
  • Stoefen kan via Facebook: like de Facebookpagina van ‘Ik koop lokaal’, plaats er een foto van jouw winkelier of je aankoop, tag jouw winkelier en gebruik de hashtag #ikkooplokaal
  • Of via Instagram: post een foto van jouw winkelier of aankoop, tag @ikkooplokaal en de winkelier. Gebruik de hashtag #ikkooplokaal en #naamvandewinkel.

Deze actie wordt georganiseerd door Ondernemingscentra West-Vlaanderen.