Stem en stoef lokaal!

26 apr 2021
  Facebook  Twitter  Email  Print
Lokale handelaars geven zuurstof aan onze stad. Ben jij trots op jouw winkelier, zijn of haar kwalitatieve producten, vakkennis en persoonlijke service? Geef hem of haar jouw stem via www.ikkooplokaal.be! Deze campagne stimuleert mensen om bij lokale ondernemers te winkelen. Om hen een gezicht te geven bij het grote publiek, hebben de handelaren de kans gekregen zich kandidaat te stellen als ambassadeur voor onze stad. Nu is het aan onze inwoners om op hun favoriete handelaar te stemmen.

Handelaars hadden tot 15 april 2021 de tijd om zich kandidaat te stellen om de volgende ambassadeur voor ‘Ik koop lokaal’ te worden. Vanaf 26 april 2021 kan het grote publiek stemmen op hun favoriete handelaar(s). Stoefen en stemmen kan tot 25 mei 2021. Je stem uitbrengen kan ook iets opleveren! Er zijn namelijk leuke prijzen te winnen waaronder geschenkbonnen en een weekendje weg!

Met de campagne ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’ willen we ook in Oudenburg onze lokale handelaars in de kijker zetten! Daarom gaan we samen met jullie op zoek naar een ambassadeur voor onze stad! Vorig jaar was deze eer weggelegd voor Groenten en Fruit Lode en Heidi, maar wie volgt hen dit jaar op?

De kandidaten voor 2021 in Oudenburg zijn:
  • Boetiek Angelique
  • Coiffure Elégance
  • Drinkmarket Van Loocke 
  • Hair@Home 
  • La Rose Nails & Beauty
  • Schoenen Pascale
Stem nu en misschien wordt jouw favoriete handelaar het gezicht van Ik koop lokaal in Oudenburg!