Stadstrail was een succes!

15 mei 2023
  Facebook  Twitter  Email  Print
Op vrijdagavond 12 mei 2023 kleurde de stad Oudenburg ten voordele van Think Pink. Maar liefst 681 lopers en wandelaars zetten hun beste beentje voor voor het goede doel tijdens onze eerste Stadstrail. Hierdoor kunnen we 3000 euro schenken aan Think Pink! 

Op vrijdag 12 mei 2023 vond onze eerste Stadstrail ten voordele van Think Pink plaats. Tijdens deze belevingsloop konden de deelnemers 20 verschillende locaties op een andere manier leren kennen. Maar liefst 681 lopers en wandelaars, waaronder 30 kinderen, kwamen naar de start aan de Abdijhoeve voor een parcours van 7,5 km. Elke locatie was prachtig versierd met roze accenten. De kinderen van Basisschool Arnoldus en VBS H. Familie Oudenburg waren creatief aan de slag gegaan met prachtige resultaten tot gevolg. Soms was er zelfs een streepje muziek zoals in de kerk, in JOC ’t Scharnier, in de Butcher’s Loft en in de Okay. Langs het parcours waren er ook heel wat aanmoedigingen, zoals door de bewoners van WZC Riethove. Huis Costenoble, Apotheek Hanne Martens en Okay Oudenburg zorgden voor de bevoorrading, waarvoor onze oprechte dank. Alle deelnemers én ook de verschillende locaties waren na afloop bijzonder tevreden.

Oudenburg is sedert 2019 officiële Think Pink-stad. Zo vond er in het verleden reeds een lezing plaats rond het thema, worden inwoners via onze communicatiekanalen volop geïnformeerd en gesensibiliseerd en dragen we ons label via onze invalsweg ook absoluut uit. Ook worden er verschillende activiteiten rond het thema opgezet waarvan de Stadstrail de grootste was tot nu toe. We zijn dan ook bijzonder trots dat we dankzij deze meer dan geslaagde Stadstrail een bedrag van 3004,50 euro kunnen schenken aan Think Pink en de strijd tegen borstkanker.

We willen graag iedereen bedanken die hier aan mee heeft gewerkt! Het was een bijzondere avond in onze prachtige stad.
 

Foto's