Schrijf je nu in voor de 11e groepsaankoop!

1 dec 2021
De Provincie West-Vlaanderen organiseert voor de 11e keer een groepsaankoop groene stroom en gas. Inschrijven is gratis en vrijblijvend via www.west-vlaanderen.be/besparen (tot en met 8 februari 2022). De Provincie gaat vervolgens voor jou op zoek naar een voordelig contract.

Iedereen met een leveringsadres in Vlaanderen kan deelnemen, Je kiest zelf of je voor elektriciteit en/of gas inschrijft. Ook ondernemers en verenigingen met een professioneel contract en een jaarlijks gemeten meterkunnen meedoen. Houd er wel rekening mee dat het jaarverbruik maximum 50 000 kWh mag zijn voor elektriciteit en 100 000 kWh voor gas.

Doe mee, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter milieu.

Stapte je al eerder over naar een voordelig (groepsaankoop)contract? Houd er dan rekening mee dat je energieleverancier je contract kan verlengen aan dure prijzen. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen.

Op 9 februari 2022 wordt een veiling georganiseerd waarop energieleveranciers hun beste bod kunnen uitbrengen voor een 1-jarig contract voor 100% Belgische groene stroom en/of gas. Daarna krijg je een persoonlijk voorstel van de winnende leverancier. Ga je in op het voorstel dan wordt gezorgd voor een vlotte overstap, je hoeft hier zelf niets meer voor te doen.

Wil je inschrijven of heb je graag meer informatie?
Surf naar www.west-vlaanderen.be/besparen of bel naar 0800-18 711 (ma t/m vr: 8.30 tot 18 uur).
Houd je jaarlijkse afrekening voor elektriciteit en/of gas bij de hand.

Heb je geen computer of wil je weten hoe je kan inschrijven of heb je vragen over hoe de groepsaankoop werkt? Dan kan je bij de woonadviseurs van Woonpunt terecht!

Woonpunt is bereikbaar
Momenteel gelden nog steeds strikte maatregelen om het coronavirus in te dijken. Woonpunt blijft bereikbaar via telefoon en mail. De vrije loketten blijven momenteel nog gesloten. Het is wel mogelijk om langs te komen op afspraak.