Schrijf je in voor de Tiener Techniekacademie!

4 jun 2020
Door de coronacrisis moest de lopende Techniekacademie plots worden stopgezet. Heropstarten was geen optie meer. 'Techniekacademie thuis' biedt een leuk alternatief en brengt de wereld van wetenschap, techniek en technologie gewoon bij de kinderen thuis. Er zijn bovendien heel wat leuke wedstrijdjes én prijzen te winnen! Neem zeker een kijkje op www.techniekacademiethuis.be
 
In september start een nieuwe reeks van de Tiener Techniekacademie voor leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar.  In groep maak je tijdens 12 workshops onder begeleiding van 2 techniekmentoren 6 technische projecten zoals een voederhuisje in metaal, een escapebox, een nachtklok met 3 LED-kleuren, de LEGO-robot, een zetmeel- en eiwit-test. Uiteraard zullen de veiligheidsrichtlijnen gevolgd worden. 

Wanneer?
De eerste workshop start op woensdag 16 september 2020.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf zaterdag 6 juni 2020 via www.techniekacademie-oudenburg.be/inschrijving. Er is plaats voor maximaal 20 kinderen. 

Kostprijs: 70,00 euro voor de hele reeks; 60,00 euro voor een tweede kind uit eenzelfde gezin. 

Aan het eind van de reeks workshops wordt er een fiscaal attest kinderopvang bezorgd, waarmee een deel van het inschrijvingsgeld kan gerecupereerd worden. 

Meer weten?