Rode Kruisstickeractie 2021

22 apr 2021
Van 22 april tot 8 mei 2021 kan je weer de befaamde stickers van het Rode Kruis Vlaanderen kopen voor 5 euro. De opbrengst van de stickeractie gaat integraal naar de lokale Rode Kruisafdeling. Het stadsbestuur wil de lokale afdeling graag ondersteunen en biedt de stickers aan bij de verschillende stedelijke loketten: de dienst burgerzaken, de bibliotheek en het Romeins Archeologisch Museum.
 
Je geeft zoveel meer dan 5 euro want dankzij jouw steun kunnen de Rode Kruisvrijwilligers investeren in ambulances, interventiekledij, materiaal voor eerstehulp opleidingen, ... om jou nog beter te helpen indien nodig.

De Rode Kruissticker wordt bovendien 60 jaar! Een fantastische gebeurtenis die niet onopgemerkt voorbij mag gaan. En wat is er beter dan één verjaardag? Twee verjaardagen natuurlijk! Studio 100 blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en laat daarom enkele van haar figuren de cover van de Rode Kruissticker sieren.

Omwille van de coronamaatregelen kan de traditionele stickerverkoop aan verkeerspunten niet doorgaan. Daarom werd gezocht naar een alternatief. Zo zullen de stickers aan verschillende loketten en op de wekelijkse markt van 28 april en 5 mei 2021 kunnen worden aangekocht. 
 
Online kopen kan ook via www.rodekruis.be/sticker/. Kies de lokale afdeling en steun het Rode Kruis.