Reservelijst voor 'boosterprik'

16 nov 2021
De uitnodigingen voor de boosterprikken gaan momenteel de deur uit en de vaccinatiecentra draaien terug op volle toeren.
Op dit moment krijgen volgende groepen een uitnodiging.
  • 65+'ers
  • zorgverleners
Door ziekte, quarantaine of andere omstandigheden kan het wel zijn dat er soms vaccins over zijn.

Behoor je tot deze doelgroep en wil je in aanmerking komen om je 'boosterprik' sneller te krijgen? Ben je snel oproepbaar en beschikbaar? Schrijf je dan in op de reservelijst.
Behoor je niet tot deze doelgroep, dan zal je voorlopig geen uitnodiging ontvangen en kan je nog niet registreren op de reservelijst.

We werken volgens leeftijd (van oud naar jong). Welk vaccin je eerder kreeg, heeft ook invloed om de timing van je 'boosterprik'. Houd dus hiermee rekening:
  • wie AstraZeneca of Johnson & Johnson vaccin kreeg, kan na minstens 4 maanden zijn boosterprik ontvangen.
  • wie een Pfizervaccin kreeg, moet minstens 6 maanden voorzien tussen de 2e en 3e prik.
Na registratie op de reservelijst doen wij ook een controle naar leeftijd en juiste doelgroep. Houd dus rekening met de voorwaarden. 

Let op! Registreren op de reservelijst is geen garantie dat je sneller opgeroepen wordt. Heb je je oproepingsbrief nog niet gekregen, geen paniek, iedereen krijgt terug de kans om zich te laten vaccineren met een boosterprik. 

Vragen?

In geval van vragen kan je contact opnemen met het vaccinatiecentrum:
  • Via e-mail naar vaccinatie@gistel.be of vaccinatie@torhout.be. Stuur je een mailtje? Vermeld dan steeds je rijksregisternummer en telefoonnummer zodat de medewerkers je snel kunnen verder helpen.
  • Telefonisch op het nummer 050-89 36 99. De lijnen van geraken af en toe overbelast. Hierdoor raakte niet iedereen meteen binnen. Neem enkel telefonisch contact op als het niet lukt om je afspraak online te bevestigen of om je vraag te stellen via e-mail.

Opgelet, ter plaatse in de vaccinatiecentra is er geen helpdesk meer, dus langskomen met vragen is niet meer mogelijk.