Oudenburg.be in het nieuw!

18 mei 2017

Het is zover: de stedelijke website is vernieuwd. Je zit nu naar een gloednieuwe website te kijken. De voorbije weken werd achter de schermen aan de stedelijke website gewerkt. Een grondige verbouwing was hard nodig: de site moest niet alleen beter en moderner worden, maar zeker ook aangepast worden voor een optimaal mobiel gebruik.

De website heeft een volledig vernieuwd ontwerp en maakt gebruik van de nieuwste digitale technologie. Het sluit perfect aan bij de huidige look-and-feel van de stad en bij het snel evoluerende online gedrag van de bezoekers.

De belangrijkste verandering zit hem vooral in het gebruik. De website is nu volledig responsive en heeft bovendien een vernieuwde zoekmachine die na de zomervakantie zelfs nog een upgrade zal krijgen. Het nieuwe Oudenburg.be werkt beter op desktop, tablet én mobiel.

Een website is altijd in beweging. Ook de stedelijke website zal dus continu bijgestuurd en verbeterd worden. Alle suggesties van gebruikers voor verbetering blijven welkom. Daarenboven wordt er ook nog werk gemaakt van volwaardige elektronisch in te vullen formulieren. Deze omschakeling komt er in de loop van het najaar.