Oproep 65+ voor reservelijst vaccinatiecentrum

18 mrt 2021
  Facebook  Twitter  Email  Print
Om het vaccinatieproces zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen, leggen de vaccinatiecentra van Gistel en Torhout een reservelijst aan. Die is er enkel voor inwoners van Gistel, Ichtegem en Oudenburg voor het vaccinatiecentrum in Gistel en voor inwoners van Torhout, Koekelare en Kortemark voor het vaccinatiecentrum in Torhout. Wie 65 jaar of ouder is (geboortejaar 1956 en vroeger), kan zich hierop inschrijven. Men moet zich snel kunnen aanpassen en direct kunnen verplaatsen. 

Waarom een reservelijst?

Door onverwachte afwezigheden van uitgenodigde burgers zijn er op het laatste moment soms een aantal vaccins over. Op dat moment contacteert het vaccinatiecentrum de personen op de reservelijst voor een onmiddellijke vaccinatie. Op het inschrijvingsformulier kan je zelf je beschikbaarheid aanduiden.

Belangrijk om weten!
  • Het formulier is er enkel voor 65-plussers met een officieel adres (domicilie) in Gistel, Ichtegem, Torhout, Koekelare, Kortemark of Oudenburg.
  • De reservelijst is geen garantie om sneller gevaccineerd te worden. De normale uitnodiging blijft ondertussen ook verder ingepland.
  • Wie al een eerste vaccinatie kreeg of al een uitnodiging tot vaccinatie ontving, moet zich niet registreren op de reservelijst.
  • Het is niet mogelijk om te kiezen welk (merk van) vaccin je krijgt.
 
Schrijf je hier in op de reservelijst.