Opnieuw welkom in LDC Biezenbilk vanaf 1 juli

26 jun 2020
Op donderdag 12 maart 2020 sloot het lokaal dienstencentrum verplicht de deuren om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Al bijna drie maanden is het muisstijl in ons anders zo bruisend lokaal dienstencentrum. Onze medewerkers bleven de trouwe gebruikers tijdens deze moeilijke periode zo goed mogelijk ondersteunen met persoonlijke dienstverlening aan huis.

LDC Biezenbilk heet iedereen opnieuw van harte welkom vanaf 1 juli 2020! Onze inwoners kunnen weer dagelijks bij ons terecht voor het middagmaal en in de namiddag (tijdens weekdagen) gaat ook de cafetaria terug open. Het aanbieden van onze dienstverlening en activiteiten kan uiteraard enkel mits de nodige voorzorgsmaatregelen.”

Wie wil komen eten in het LDC moet verplicht reserveren. Dit doe je telefonisch op het nummer 059-40 19 95. De maaltijden worden stipt om 11.30 uur aan tafel geserveerd. Tijdens de week is de cafetaria in de namiddag aansluitend open tot 17 uur, in het weekend sluiten de deuren terug om 13 uur. Wie in de namiddag naar de cafetaria komt, zal worden geregistreerd zodat we steeds zicht hebben op het aantal mensen in de ruimte.

De voorbereiding vraagt tijd en sommige maatregelen brengen beperkingen met zich mee. Zo zal slechts een deel van het aanbod opgestart worden in kleinere groepen. Ook inschrijven is verplicht! De medewerkers van het dienstencentrum moeten steeds zicht hebben op wie in het dienstencentrum is. De algemene regel blijft: wie ziek is blijft thuis.

We nemen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om besmetting te voorkomen. Zo dragen de medewerkers zelf steeds een mondmasker om jou te beschermen en worden alle ruimtes en materialen regelmatig grondig gepoetst en ontsmet. De tafels zullen voldoende ver van elkaar staan om de afstand van 1,5m tussen de gebruikers te kunnen behouden. Enkel wie op hetzelfde adres woont of reeds een bubbel heeft gevormd met iemand buiten het lokaal dienstencentrum, mag dichter bij elkaar zitten dan 1,5 meter. Wij rekenen op ieders begrip en vragen om de richtlijnen ook zelf strikt na te leven. Enkel zo maken we van het lokaal dienstencentrum een veilige omgeving waar we elkaar opnieuw mogen ontmoeten.
 
LDC Biezenbilk vanaf 1 juli 2020