Ophalers Aline en Eddy met pensioen

28 jun 2021
  Facebook  Twitter  Email  Print
Na 33 jaar trouw het huisafval in Oudenburg, Westkerke en Roksem te hebben opgehaald, hebben Aline en Eddy, onze vaste ophalers, beslist om het wat rustiger aan te doen en te genieten van hun welverdiend pensioen. Aline en Eddy hebben dit altijd heel stipt en zorgvuldig gedaan waardoor Oudenburg er een stuk properder bij lag. Hun laatste ophaalronde werken ze af op woensdag 30 juni 2021.

De ophaling van huisvuil in de sectoren 1,2,3 en 4 zal vanaf 1 juli 2021 overgenomen worden door de firma Dekeyser Ruimdienst NV.

Opgelet! Er verandert niets aan de ophaaldagen van de verschillende sectoren maar het kan wel zijn dat de nieuwe ophaler een andere route volgt en dat het huisvuil op een andere uur wordt opgehaald dan wat je jaren gewoon bent. Je zet dus best jouw afval voor 6 uur ’s morgens buiten om zeker te zijn. Maar houd ook rekening met artikel 6.2.1.6. §1 van het algemeen politiereglement dat zegt dat de huishoudelijke afvalstoffen pas vanaf 21 uur de avond voor de ophaling buiten mogen geplaatst worden.