Opendeurdag LDC Biezenbilk

1 sep 2019
Na de opening begin juli, gaat de werking van het LDC Biezenbilk vanaf begin september officieel van start. Op zaterdag 7 september is er een opendeurdag om de Oudenburgnaar kennis te laten maken met het gloednieuwe lokaal dienstencentrum. 

Het gebouw bevindt zich naast het woonzorgcentrum Riethove en omvat een polyvalente ruimte met cafetaria, een onthaal, twee kantoren en twee leslokalen die kunnen gebruikt worden als hobby- of vergaderruimte en waarvan er één voorzien is van een leskeuken. Het dagverzorgingscentrum NOAH en de voedselbedelingsorganisatie Sint-Vincentius Kerit hebben beiden hun vaste stek in het gebouw. 

Er wordt een gevarieerd aanbod aan diensten en activiteiten voorzien voor jong en oud. Er is aandacht voor zowel recreatieve activiteiten als voor het verstrekken van informatie rond verschillende gezondheids- en zorgthema’s. Via cursussen of vormingen kan men onontgonnen talenten ontdekken of verder ontwikkelen. Daarnaast willen we met het lokaal dienstencentrum het verenigingsleven stimuleren. Er zijn heel wat lokalen beschikbaar voor een brede waaier aan activiteiten en initiatieven.

Op zaterdag 7 september van 10 tot 17 uur zijn er tal van activiteiten en stellen verschillende organisaties hun werking voor. Er worden doorlopend rondleidingen gegeven in het gebouw. Bovendien wordt elke bezoeker getrakteerd op een lekkere pannenkoek.

Tijdens de opendeurdag kan je kennis maken met de werking, maar uiteraard ben je ook op andere dagen welkom. Het dienstencentrum is het hele jaar door open op werkdagen van 10 tot 17 uur.

Voor meer informatie kan je terecht bij de centrumleider van het dienstencentrum: Britt Verburgh (gsm: 0491-63 16 49 | e-mail: brigitte.verburgh@ocmw-oudenburg.be).