Ontdek het 'Beleef'-magazine!

31 mei 2021
  Facebook  Twitter  Email  Print
Om zowel de Oudenburgse handelaars alsook de inwoners te steunen lanceert de stad het ‘Beleef’-magazine. In dit magazine worden niet enkel de Oudenburgse handelaars voorgesteld, er zitten een honderdal kortingsbonnen. Met deze relancemaatregel, in het kader van het coronavirus, bieden we zowel de gezinnen als de lokale handelaars opnieuw wat ademruimte.

Onze prachtige stad heeft fantastische kleinhandel, ondernemers en innovators. En deze willen we met het ‘Beleef’-magazine volop in de kijker plaatsen. Door de coronacrisis hebben zij het bijzonder moeilijk gehad het voorbije jaar. Het water staat voor velen onder hen aan de lippen. Het is daarom nu meer dan ooit belangrijk om de lokale handel te ondersteunen en lokaal te kopen. Naast de vele bonnen in dit magazine vind je ook tal van interessante interviews met Oudenburgse ondernemers uit de deelgemeenten die zich aan jou met hun uniek verhaal willen voorstellen

Ook de marktkramers hebben rake klappen gekregen in deze coronaperiode. Heel wat marktdagen konden niet doorgaan en door de veiligheidsmaatregelen merkten we dat de wekelijkse markt op woensdag niet altijd op evenveel bezoekers konden rekenen. Daarom werden ook de marktkramers in dit bonnenboek opgenomen om ook hen een duwtje in de rug te geven.
 
De Beleef-magazines worden vanaf maandag 31 mei 2021 in alle Oudenburgse brievenbussen verdeeld. Dit is het moment om de boel terug op gang te trekken in Groot-Oudenburg en daar hebben we onze inwoners meer dan ooit voor nodig. Koop lokaal, laat je niet verleiden tot impulsaankopen via webwinkels en laat Oudenburg op die manier heropleven.
 
Beleef-magazine