Online info- en participatiemoment BKO Hoogstraat

2 jul 2021
Op dinsdag 6 juli 2021 organiseert het stadsbestuur een digitaal info- en participatiemoment voor alle inwoners omtrent het project van de buitenschoolse kinderopvang in de Hoogstraat. Uit dit participatiemoment willen we een bewonerspanel samenstellen om bij het verdere projecttracé intens betrokken te worden.

De huidige kloostersite in de Hoogstraat zal de komende maanden een serieuze transformatie ondergaan. Er wordt ondermeer een gloednieuw schoolgebouw gebouwd, sociale appartementen en in het kader van de decentralisatie van de buitenschoolse kinderopvang wordt er op het gelijkvloers een nieuwe BKO gerealiseerd. Dit is een nieuwe stap in het verhaal van het stadsbestuur waarbij we inzetten op kwaliteit van kinderopvang.

Het digitaal info- en participatiemoment wordt georganiseerd op dinsdag 6 juli 2021 om 19.30 uur. Deelnemen kan via onderstaande link. Tijdens deze sessie zal er toelichting gegeven worden over de nieuwe visie en aanpak op de BKO in onze stad en zal het gehele project toegelicht worden door de architect Frederiek Ampe en directeur van WoonWel Evi Jordens.
 
Agenda
  1. Verwelkoming door burgemeester  
  2. Toelichting van de nieuwe visie en aanpak op buitenschoolse kinderopvang door schepen van Jeugd en Gezin 
  3. Toelichting van het project BKO Hoogstraat door architect F. Ampe en directeur van WoonWel E. Jordens
  4. Vragenronde en oprichting bewonerspanel voor het verdere projecttracé
 

Neem deel