Ondersteuning Oudenburgse handelaren

29 apr 2020
De Nationale Veiligheidsraad heeft aangegeven dat winkels ten vroegste opnieuw open mogen vanaf 11 mei 2020, onder voorbehoud van de verdere cijfers. Om goed voorbereid te zijn, vragen we aan handelaren om alvast de nodige veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Het stadsbestuur stelt gratis stickerbollen ter beschikking (incl. plaatsing) om zo de minimale afstand tussen klanten aan te duiden. Geïnteresseerde handelaren mogen contact opnemen met het noodteam lokale economie via lokale.economie@oudenburg.be of op het nummer 059-56 84 29. 

In deze crisistijden willen we actief communiceren met al onze handelaars en ondernemers. Daarnaast willen we ook het lokale aanbod in de kijker zetten. Zo werd een overzicht gepubliceerd van plaatselijke handelaars die (al dan niet tijdelijk tijdens de coronacrisis) afhaling en thuislevering aanbieden. Alle informatie over de Oudenburgse handelaren vind je op www.oudenburg.be/corona/lokale-handelaren.aspx.
 
Ben je nog niet opgenomen in deze lijst en bieden jullie ook de mogelijkheid tot afhaling en thuislevering aan, dan kan je jouw ondernemingsgegevens registreren via het webformulier (https://oudenburg.be/corona/lokale-handelaren/formulier-lokale-handelaars).