Nieuwe belevingssite in Ettelgem

13 jun 2023
In deelgemeente Ettelgem wordt een belevingssite aangelegd voor jong en oud aan het Ettelgheempad gelegen naast de terreinen van voetbalclub KVK Ettelgem. Deze groene oase wordt een combinatie van een intensieve zone (sport- en speeltoestellen) en een niet-intensieve zone (groenaanleg). Er wordt ook een hondenloopweide en een strooiweide voor huisdieren aangelegd.

Met de aanleg van deze belevingssite willen we een nieuwe ontmoetingsplaats creëren en het buitenspelen stimuleren. Om deze site zo aantrekkelijk mogelijk te maken, peilen we naar de wensen van onze inwoners.

Welke soort speeltoestellen vinden de kinderen leuk? Dit kan gaan over glijden, springen, klimmen, wippen, schommelen, draaien en zoveel meer. Of geef je eerder de voorkeur aan een petanquebaan, wilgenhut, doolhof, BMX-parcours of picknickzone? Alle ideeën, wensen of vragen zijn welkom.

Op basis van jouw input werken we enkele voorstellen uit die we op een volgende Café Parlé ter stemming aan de inwoners zullen voorleggen.

Geef jouw mening over de nieuwe belevingssite met speelterrein in Ettelgem! Dit kan tot 15 augustus 2023 via jeugd@oudenburg.be of via het online formulier.
 

Klik hier

 
Plan belevingssite Ettelgem