Make-over speelplein Pardoenstraat: stem!

23 mrt 2022
Het speelterrein in de Pardoenstraat in Westkerke krijgt een grondige make-over. Hoe dat er precies moet uitzien, dat vragen we graag aan onze inwoners.

In de Pardoenstraat in Westkerke bevindt zich momenteel een speelterrein met daarop 2 voetbaldoelen. Tijdens de (digitale) Café Parlé van Westkerke van vorige jaar lieten buurtbewoners weten dat het terrein aan een grondige opfrissing en herinrichting toe is. Om aan de vraag van alle omwonenden te voldoen besliste de stad om maximaal in te zetten op participatie van de buurtbewoners. Daarom mocht men in het najaar van 2021 voorstellen doorsturen naar de jeugddienst.

De jeugddienst en milieudienst sloegen de handen in elkaar en op basis van de voorstellen werden 3 ontwerpen uitgetekend. Deze ontwerpen werden op het Café Parlé van 14 maart 2022 voorgesteld aan de aanwezige buurtbewoners. Ze konden er stemmen voor hun favoriete ontwerp. Hieronder kan je de verschillende ontwerpen downloaden en bestuderen.

Om ook de andere inwoners de kans te geven hun stem uit te brengen, kan je via dit formulier stemmen op jouw favoriete ontwerp. Ook de kinderen die naar de buitenspeeldag komen op 20 april 2022 in het Abtspark, zullen de plannen kunnen bestuderen en hun stem kunnen uitbrengen.
 

>>> Ik stem <<<
Download

Ontwerp 3
3.347 KB - Downloads: 454 DELETE DETAILS
Ontwerp 2
3.337 KB - Downloads: 411 DELETE DETAILS
Ontwerp 1
835 KB - Downloads: 571 DELETE DETAILS