Lokale coronamaatregelen

19 okt 2020
Afgelopen weekend werden al bijkomende maatregelen genomen voor WZC Riethove en LDC Biezenbilk om de verspreiding van het coronavirus tegen te  gaan. Vandaag besliste het crisisteam over nog een aantal lokale maatregelen.

Evenementen en activiteiten

  • Het stadsbestuur organiseert geen evenementen tot en met 15 januari 2021.
  • Evenementen van externe organisatoren in stedelijke gebouwen zullen niet worden toegelaten tot en met 15 januari 2021.
  • Op vlak van jeugd, sport en cultuur volgen we de protocollen van de Vlaamse overheid. Het Funkamp tijdens de herfstvakantie gaat voorlopig nog steeds door.
 

Dienstverlening

De stedelijke dienstverlening wordt als essentieel beschouwd en blijft gegarandeerd. 
De loketten van de dienst burgerzaken, de dienst omgeving en de dienst vergunningen blijven fysiek bereikbaar. De andere diensten blijven bereikbaar per mail of telefoon. Een afspraak maken kan ook nog altijd.
 
Houd bij je bezoek steeds rekening met de veiligheidsmaatregelen en volg de instructies ter plaatse. Kom bij voorkeur alleen en houd voldoende afstand!

Het Open Stadhuis (eerste en derde donderdag) gaat tot nader bericht niet door. De burgemeester blijft wel beschikbaar na afspraak op het nummer 059-56 84 20 of via burgemeester@oudenburg.be.