Laat de liefde bloeien voor Moederdag

26 apr 2021

Of het nu gaat om onze eigen mama’s, plusmama’s, stiefmama’s, pleegmama’s of schoonmama’s,… één ding is zeker: mama’s zijn belangrijke personen in ons leven en verdienen het om in de bloemetjes gezet te worden.  Wij hebben dit zeer letterlijk opgevat en hebben een actie uitgewerkt rond bloem- en/of kruidenzaden.

Er werden in totaal maar liefst zes kaarten gemaakt rond verschillende zaden. Elk van deze bloemen of kruiden hebben een leuke link naar onze mama’s en wat zij voor ons betekenen. Aan de kaarten hangt telkens een zakje met de zaden erin.  En wie dit wil kan op de kaarten zelf nog een korte tekst schrijven voor hun geliefde mama zodat die volledig gepersonaliseerd is wanneer ze die aan haar overhandigen.

Om de kaartjes te bemachtigen kan je je vanaf woensdag 28 april 2021 hier inschrijven.

Het ophalen van de kaarten met zaadjes is mogelijk op donderdag 6 mei, vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei 2021, telkens van 13.30 tot 17.30 uur.

Let wel: Er worden maximum twee pakketjes per persoon voorzien en dit zolang de voorraad strekt. Snel inschrijven is dus de boodschap!

We roepen iedereen ook op om ons het resultaat van hun werk te bezorgen. Zo kan iedereen een leuke foto van het plantje, van een drankje geserveerd met het kruid,… doorsturen naar moederdag@oudenburg.be en later komen deze foto’s op onze sociale media terecht.