Kruispunt Ettelgemsestraat - Cottemweg onderbroken vanaf 1 februari

28 jan 2021
Eind 2019 zijn de langverwachte riolerings- en wegeniswerken gestart voor het project Mandelwijk. Deze werken waren hoognodig maar ook uitermate ingrijpend voor alle bewoners. Door deze in verschillende fases te organiseren hebben wij als stad, samen met de aannemer en de betrokken nutsmaatschappijen, er alles aan gedaan om de hinder tot het minimum te beperken. 

Vanaf maandag 1 februari 2021 wordt het kruispunt van de Ettelgemsestraat en de Cottemweg volledig afgesloten voor een volgende fase van de rioleringswerken. Deze werken zullen duren tot en met 12 maart 2021. Tijdens de duur van de werken is er geen enkel doorgaand verkeer mogelijk, ook niet voor fietsers en voetgangers. 

Er wordt een omleiding voorzien die door alle weggebruikers gevolgd dient te worden. Deze verloopt via de Bekestraat, de Aernoudstraat en de Zeeweg. De Zeeweg wordt eenrichtingsverkeer van de Ettelgemsestraat richting de Aernoudstraat.  Voor vrachtwagens en bussen zal een aparte omleiding voorzien worden. Eerstdaags wordt hiervoor de nodige signalisatie aangebracht in het straatbeeld.

Omwille van de werken zal er tussen 1 februari en 12 maart 2021 helaas ook geen busverbinding mogelijk zijn van en naar Ettelgem. Ook deelgemeente Roksem zal tussen 1 en 19 februari 2021 tijdelijk geen busverbinding hebben. Hieronder kan je de fiches van De Lijn downloaden.

We hopen dat we op het begrip van onze inwoners kunnen rekenen tijdens deze fase van de werken. Het stadsbestuur doet er alles aan om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

Invloed dienstverlening De Lijn

Lijn 22 | 82

Niet-bediende haltes
  • Oudenburg: Dienstencentrum Riethove, Cottemweg, Vrijboom
  • Ettelgem: Gemeentehuis, Markt, Dorpsstraat, Korte Vijfweg
  • Roksem: Hoge Dijken, Kerk, Dorp
Vervanghaltes
Westkerke: Nieuw Kwartier, Oudenburgstraat
 

Lijn 54

Niet-bediende haltes
  • Oudenburg: Dienstencentrum Riethove, Cottemweg, Vrijboom
  • Ettelgem: Gemeentehuis, Markt, Dorpsstraat
Vervanghaltes
  • Westkerke: Nieuw Kwartier, Oudenburgstraat,vKerk
  • Roksem: Dorp
  • Zerkegem: KruiskalsijdeDownload

Lijn 22 en 82
154 KB - Downloads: 547 DELETE DETAILS
Lijn 54
150 KB - Downloads: 519 DELETE DETAILS