Gemeente- en OCMW-raad via livestream

12 jan 2021

Ondanks de daling van het aantal coronabesmettingen blijft de situatie bijzonder ernstig en is het noodzakelijk om de bestaande maatregelen aan te houden. Daarom zullen de vergaderingen van de OCMW- en gemeenteraad van 13 januari 2021 opnieuw digitaal plaatsvinden.

Deze vergaderingen zijn van openbare aard en vinden plaats in een besloten ruimte. Het is niet vanzelfsprekend om in de huidige vergaderruimte de afstandsregels en de andere hygiënische richtlijnen te kunnen respecteren, niet alleen ten aanzien van de leden van de vergadering, maar ook ten aanzien van de andere aanwezigen: het publiek, de pers en de politie.

Alle raadsleden kunnen coronagewijs van thuis uit via hun computer deelnemen. Beide vergaderingen zullen gelivestreamd worden. Wie de OCMW- en gemeenteraad wenst te volgen, kan de vergaderingen bekijken via de volgende link: www.oudenburg.be/livestream. Er zal gestart worden om 20 uur.

Agenda

De agenda kan je hier raadplegen. Ze bevat traditiegetrouw onder andere een toelichting bij de maatregelen die op lokaal vlak genomen werden en gepland staan in het kader van de coronacrisis.