Ga eropuit met het nieuwe stadsplan!

3 mei 2021
Iedere Oudenburgnaar kreeg de afgelopen week een volledig geactualiseerd stadsplan in de brievenbus, waarbij alle nieuwe straten en de toeristische trekpleisters in zijn opgenomen. We willen dat onze inwoners fier zijn op hun stad, daarom is het ook belangrijk om de eigen stad te kennen en te ontdekken.
 
Het stadsplan is zeker en vast een handig hulpmiddel. Hierin zijn alle nieuwe straten die op vandaag zijn gerealiseerd in de stad opgenomen. Oudenburg kent een groei van nieuwe woonwijken met nieuwe namen, met de nieuwe stadskaarten kunnen de inwoners meteen de weg ernaartoe vinden. Daarnaast is er op de achterkant ook een toeristische kaart uitgewerkt. 

Deze kaart werd mogelijk gemaakt mits de financiële steun van heel wat lokale ondernemers. Het is de bedoeling om driejaarlijks de stadskaart te actualiseren.
 
Heb je toch geen stadsplan ontvangen dan kan je steeds jouw exemplaar afhalen op het stadhuis of aan de balie van het Romeins Archeologisch Museum. Je kan ook een mail sturen naar communicatie@oudenburg.be en dan sturen onze diensten persoonlijk een exemplaar naar je op.