Fiets (of wandel) je kerngezond in Oudenburg

27 apr 2016
Met Belgerinkel naar de Winkel (zaterdag 30 april tot en met zaterdag 4 juni 2016 ), dat is dit jaar elke dag winnen! Doe van zaterdag 30 april tot zaterdag 4 juni 2016 met de fiets of te voet boodschappen bij een handelaar in Oudenburg, en maak elke dag kans op mooie prijzen. Tijdens de Belgerinkelactie kun je op woensdag 4 mei tijdens de wekelijkse marktdag je fiets laten graveren of zelfs een nieuwe kringloopfiets aanschaffen.

Wie van zaterdag 30 april tot en met zaterdag 4 juni bij een deelnemende handelaar winkelt, met de fiets of te voet, ontvangt dit jaar een lotje met een unieke code. Als je dit lot registreert op de Belgerinkelwebsite (tombola.belgerinkel.be) maak je kans op één van de dagelijkse mooie prijzen, uitgereikt over heel Vlaanderen. Ieder bezoek aan een deelnemende handelaar is een nieuwe kans om een prijs te winnen! Klanten die het moeilijk hebben om via internet te registreren, kunnen de lotjes deponeren in de spaardozen die te vinden zijn in de bibliotheek, in het Romeins Archeologisch Museum, in de inkomhal van het stadhuis, in de sporthal en op de milieudienst.

Heb je tijdens de campagneperiode nog niet gewonnen? Niet getreurd, je maakt dan nog steeds kans op de unieke en spiksplinternieuwe Belgerinkelfiets via de lokale prijzenpot. Hou de deuren van de lokale handelszaken vanaf eind april dus goed in de gaten. Hangt er een Belgerinkelaffiche, en ben je te voet of met de fiets? Aarzel dan niet om je Belgerinkellot te vragen.

De campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en Gezinsbond en loopt over heel Vlaanderen. Oudenburg is één van de 160 gemeenten die aan deze campagne deelneemt. Voor meer informatie en het laatste nieuws over de campagne kan je surfen naar www.belgerinkel.be.