Fiets je in de prijzen

31 mrt 2016
Ook dit jaar doet het stadsbestuur mee met de campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’, een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Gezinsbond en Unizo. Inwoners die zich voor hun boodschappen te voet of met de fiets verplaatsen, dragen namelijk bij aan de leefbaarheid van Oudenburg. Onze stad wordt hierdoor rustiger, veiliger en aangenamer om in te vertoeven. Je maakt bovendien elke dag kans op heel wat prachtige prijzen!

Wie van zaterdag 30 april tot zaterdag 4 juni 2016 bij een deelnemende handelaar winkelt, met de fiets of te voet, ontvangt een Belgerinkelsticker met een unieke code. Registreer deze code via de website van Belgerinkel en misschien win je wel een mooie prijs! Ieder bezoek aan een deelnemende handelaar geeft je een nieuwe kans! Klanten die het moeilijk hebben om via internet te registreren, kunnen de stickers op een spaarkaart kleven en deponeren in de spaardozen. Deze verzameldozen vind je bij de stedelijke diensten (het Romeins Archeologisch Museum, de bibliotheek, het stadhuis, de milieudienst en de sporthal).

Heb je tijdens de campagneperiode niet gewonnen? Niet getreurd, je maakt dan nog steeds kans op de unieke Belgerinkelfiets en andere mooie prijzen die via lottrekking zullen worden uitgedeeld. Hou de deuren van onze lokale handelszaken dus vanaf eind april goed in de gaten. Hangt hier een Belgerinkelaffiche, en ben je te voet of met de fiets? Aarzel dan niet om je Belgerinkelsticker of je spaarkaart te vragen.

Fietsgraveeractie en fietsenverkoop!
Op woensdag 4 mei 2016 wordt er tijdens de wekelijkse markt een fietsgraveeractie en een tweedehandsfietsenverkoop georganiseerd. Iedereen is welkom van 14 tot 17 uur!