Extra vaccinatiemoment op 29 december 2021

28 dec 2021
De vaccinatiecentra in Torhout en Gistel voorzien een extra vaccinatiemoment op woensdag 29 december 2021.
Hoewel de medewerkers van onze vaccinatiecentra tussen Kerst en Nieuwjaar normaal even gas terug mochten nemen terwijl de vaccinatiecentra opgeschaald worden, zal er nu toch gevaccineerd worden op woensdag 29 december. Dat is beslist n.a.v. de vraag van het Agentschap Zorg en Gezondheid om tijdens de kerstperiode verder te vaccineren.

Oproep via e-mail of SMS
De afgelopen dagen werden mensen uitgenodigd voor dit vaccinatiemoment, dat gebeurde via e-mail (vanuit het cov19-vaccin@doclr.be) of via SMS (8811). Ook de dag zelf kan je nog een uitnodiging ontvangen. Door ziekte, quarantaine of andere omstandigheden kan het zijn dat er vaccins over zijn.

Ben je vrij op woensdag 29 december en wil je in aanmerking komen om opgeroepen te worden voor een boosterprik? Registreer je dan via www.qvax.be. Het vaccinatiecentrum neemt contact met jou op en vermeldt dan het exacte tijdstip dat je mag langskomen.

Heb je een uitnodiging ontvangen en heb je vragen? Je kan je vraag steeds stellen via vaccinatie@torhout.be of vaccinatie@gistel.be. Vermeld steeds je rijksregisternummer en telefoonnummer zodat de medewerkers je snel kunnen verder helpen.

Om het vaccineren vlot te laten verlopen herinneren we je eraan om zeker je identiteitskaart mee te brengen naar het vaccinatiecentrum.

We willen via deze weg ook de medewerkers van de vaccinatiecentra uitdrukkelijk bedanken om dit alsnog mee mogelijk te maken. Bedankt voor jullie inzet!

Algemene informatie over vaccineren is terug te vinden op www.laatjevaccineren.be.