Dorpswandelingen 'een toekomst voor Ettelgem'

21 feb 2022
De komende weken, maanden en jaren worden bijzonder boeiend voor het prachtige Ettelgem. Op de gemeenteraad van 12 januari 2022 werd het Masterplan voor de toekomst van Ettelgem goedgekeurd, waardoor er straks 5 miljoen euro zal geïnvesteerd worden in het dorp Ettelgem. De prioriteiten zijn verkeersveiligheid, betaalbaar wonen in een groene omgeving, een nieuwe school en een nieuwe invulling van de kerk.

Via verschillende bewonersmomenten en informatiebrieven heeft de stad de inwoners steeds bij het toekomstproject betrokken. En dat zal de komende tijd niet anders zijn. Correct geïnformeerd worden is uitermate belangrijk, vandaar dat er in het weekend van 26 en 27 februari 2022 verschillende dorpswandelingen worden georganiseerd om de verschillende sites te bezoeken en de projecten toe te lichten.

Tijdens het weekend van 26 en 27 februari 2022 worden er minstens 6 geleide wandelingen georganiseerd en indien de interesse in die mate groot is worden er waar mogelijk nog extra wandelingen ingelegd. Zowel op zaterdag als op zondag starten er om 9.30 uur, om 11 uur en om 14 uur dorpswandelingen aan de parking van de Romaanse kerk. We eindigen op het Essenthoplein.

Wil jij ook alle details van het Masterplan ter plaatse te weten komen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in via secretariaat@oudenburg.be.