De Grote Sinterklaasshow

13 nov 2019
Zie ginds komt de stoomboot … Op zondag 17 november 2019 komt Sinterklaas weer naar Oudenburg om alles goed voor te bereiden voor pakjesavond. Wees getuige van de intrede en verwelkom hem en zijn Pieten om 13.30 uur aan de Geneverpiete (aanlegsteiger Stationsstraat). 

Na de verwelkoming gaan de Sint en zijn pieten in stoet verder richting sporthal Ter Beke voor ‘De Grote Sinterklaasshow’. Een heuse cameraploeg staat klaar om een musical op te nemen. Hopelijk verstoort deze draaidag De Grote Sinterklaasshow niet. Iedereen mag alvast komen meezingen en dansen!

De kinderen kunnen achteraf nog genieten van een eigen momentje bij de Sint om hun tekening af te geven en een foto of een selfie te nemen met Sinterklaas en zijn Pieten. Elk kind gaat ook met een pakje naar huis!

Kinderen betalen 3,00 euro, begeleidende volwassenen moeten niet betalen. Vooraf inschrijven is niet nodig. Let op! De deuren van de sporthal worden pas vanaf 14 uur geopend.


Programma
13.30 uur | Aankomst van de Sint aan de Geneverpiete (aanlegsteiger Stationsstraat)
14.30 uur | De Grote Sinterklaasshow met als afsluiter de uitdeling van de pakjes en een fotomoment met de Sint en zijn Pieten (*)
17 uur | Afscheid van de Sint