Buitenspeeldag op woensdag 19 april

8 apr 2023
Op woensdag 19 april 2023 is het weer tijd om buiten te komen en buiten te spelen, ook in Oudenburg. We zorgen voor een onvergetelijke namiddag van 13.30 tot 16.30 uur in de buitenlucht in het Abtspark

Met het mooie weer kriebelt het alvast om weer massaal buiten te spelen, zeker tijdens de Buitenspeeldag. Op deze dag kleuren alle TV-zenders zwart en geven leerkrachten geen huiswerk mee naar huis. Het ideale moment om collectief te gaan ravotten en geen enkel excuus om binnen te blijven. De Buitenspeeldag is het jaarlijkse hoogtepunt van 365 dagen buiten spelen.

Onze vrijetijdsdiensten en de kindergemeenteraad werkten een mooi programma uit. Op woensdag 19 april 2023 is iedereen welkom van 13.30 uur tot 16.30 uur in het Abtspark om een uitbundige Buitenspeeldag te beleven. Hindernissenparcours, slieren op bruine zeep, zelf brood bakken, … er is voor elk wat wils. Trek samen met je vrienden en vriendinnen je speelkleren aan en kom je uitleven in het Abtspark. Ook de ouders kunnen meegenieten op het terras.

Alle activiteiten zijn gratis en geschikt voor kinderen van de 3e kleuterklas tot en met het 6e leerjaar. De Buitenspeeldag is echter geen opvang, dus kleuters moeten vergezeld worden door een volwassene.