BKO De Kikker zoekt monitoren!

5 jun 2020
Dat het geen normale zomervakantie zal worden, is duidelijk. Er werden heel wat richtlijnen en veiligheidsmaatregelen opgelegd. Om alles mee in goede banen te leiden is BKO De Kikker dringend op zoek naar extra monitoren voor de maanden juli en augustus.
 
Als monitor in Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker werk je, onder begeleiding van de verantwoordelijke, als kinderbegeleider voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je staat in voor de dagelijkse opvang van de kinderen, het aanbieden van boeiende activiteiten, de registratie van de aanwezige kinderen, de dagelijkse contacten met
de ouders en de orde en netheid van de lokalen. Je krijgt het statuut van monitor en de wedde wordt berekend volgens de officiële weddeschalen.
 
Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar een kinderbegeleider (25 u/week). Diplomavoorwaarden zijn dezelfde als bij de monitoren. 

Voorwaarden
  • minimum 18 jaar zijn bij de aanvang van de vakantiejob;
  • flexibel, kindvriendelijk en dynamisch zijn en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen
  • werken
  • ervaring in het werken met kinderen is een pluspunt
  • voldoen aan de diploma-vereisten opgelegd vanuit Kind & Gezin: www.kindengezin.be/img/kwalificatiebewijzen-bo-mb.pdf (artikel 5 is van toepassing op de buitenschoolse kinderopvang).

Interesse?
Geïnteresseerd en je voldoet aan de voorwaarden? Je wil bijleren en bijverdienen?
Mail dan snel je sollicitatiebrief en CV naar ibo@oudenburg.be.
Geef in je brief aan wanneer je precies beschikbaar bent (je hoeft niet de volledige vakantie/maand beschikbaar te zijn). Je wordt daarna door ons gecontacteerd.


Download