BCO-fandag

11 feb 2022
We starten het jaar met een gloednieuwe handelaarsactie! Onze inwoners kunnen namelijk aan een bijzonder voordelig tarief een match van Basketbalclub Filou Oostende bijwonen. Mis het niet, want op zondag 27 maart 2022 verovert Oudenburg de Versluysdôme aan ’t zèètje!

Lokaal kopen loont, want wie bij de (deelnemende) Oudenburgse handelaars langsgaat ontvangt bij aankoop vanaf 10 euro een voucher (zolang de voorraad strekt). Met deze voucher kan je voor slechts 5 euro (in plaats van 18 euro) een match bijwonen van BCO tegen een Nederlandse topploeg uit de BNXT League. Je dient de voucher enkel online te registeren.

De match gaat door op zondag 27 maart 2022 om 15 uur.
 

Tip voor ondernemers!

Ben je ondernemer dan kan je zelf ook jouw klanten of personeelsleden trakteren op een leuke namiddag vol basketbal! Je krijgt namelijk de kans om rechtstreeks een aantal tickets aan te kopen voor deze Oudenburgse fandag aan het voordeeltarief van 5 euro. Deze tickets kan je dan schenken of verloten via een wedstrijd.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar lokale.economie@oudenburg.be met de gegevens van je onderneming en het gewenste aantal tickets.