Animatoren gezocht!

27 mei 2020
Het was even wachten op meer informatie over hoe de speelpleinzomer er zou gaan uitzien, maar uiteindelijk gaf de Nationale Veiligheidsraad van 22 mei 2020 een ‘go’ voor het speelpleinwerk deze zomer. Dat het geen normale zomervakantie zal worden, is duidelijk. Er werden verschillende jeugdwerkregels opgelegd en zomerplannen opgesteld. De stad zoekt nu animatoren om alles in goede banen te leiden. 

Onze jeugddienst is volop bezig met de voorbereiding van een nu al bijzondere speelpleinzomer. De maatregelen moeten worden vertaald naar onze speelpleinwerking die open is vanaf woensdag 1 juli tot en met maandag 31 augustus 2020. We proberen zo snel mogelijk duidelijkheid te bieden aan de ouders over de modaliteiten. Wat wel al duidelijk is, is dat er voldoende animatoren nodig zullen zijn, meer dan andere zomers. We lanceren daarom een oproep!

Om animator te worden op het speelplein moet je minstens 15 jaar zijn. Je beschikt best ook over de nodige motivatie om creatief kinderen te entertainen en om verantwoordelijkheid te nemen. Interesse? Neem zeker contact op met de jeugddienst om te zien wat de mogelijkheden zijn en word vrijwillige animator op speelplein De Tunne! Contact opnemen kan via jeugd@oudenburg.be of op het nummer 059-56 84 54. 
 
Animatoren gezocht!
(foto zomer 2019)