Valentijnsactie - Altijd liefde!

19 jan 2021
Altijd liefde, dat is de slogan waarmee de stad  Valentijn in de kijker plaatst. Met een handelaarsactie maken de Oudenburgnaars kans op een Champagnearrangement op de droomboot Le Fabuleux Destin. Na een moeilijk jaar willen we graag boodschappen van liefde, hoop en dankbaarheid verspreiden en onze lokale economie een hart onder de riem steken.

Er is al heel wat gezegd over 2020, maar velen van ons werden ook sprakeloos van wat allemaal gebeurde. We willen met deze actie de mensen aanmoedigen stil te staan bij wie voor hen belangrijk is, wie ze liefhebben of bij wie ze extra steun of hulp hebben gevonden in dit uitdagend jaar.

Er worden 15.000 deelnameformulieren verdeeld onder de deelnemende handelaars en die kunnen de handelaars op hun beurt meegeven met hun klanten. Dit kan uiteraard ook bij take-away en online bestellingen! De kaartjes bestaan uit twee delen: een kaartje om een liefdevolle boodschap op te schrijven voor een dierbare en een wedstrijdformulier. De klanten wordt gevraagd het kaartje in te vullen en te deponeren in de brievenbus die voorzien zal worden aan de hoek van het Abtspark (Marktstraat – Abdijlaan).

Wij hangen vervolgens de boodschappen in de Valentijnsboom, we hebben hiervoor de grote kerstboom in het Abtspark voorzien van speciale rode sfeerlichting. Zo willen we opnieuw licht, hoop en liefde verspreiden in onze prachtige stad. Deze actie loopt van maandag 18 januari tot en met zondag 14 februari 2021. Op maandag 15 februari 2021 wordt de winnaar getrokken door een onschuldige hand. Deze winnaar krijgt een weekend voor 2 op de droomboot Le Fabuleux Destin in Plassendale, van zodra de coronamaatregelen dit weer toelaten. 10 andere inwoners maken kans op een fles Champagne om samen met hun geliefde Valentijn te vieren.

Altijd liefde!