7e groepsaankoop 100% groene stroom

6 dec 2017
De provincie West-Vlaanderen organiseert binnenkort een nieuwe groepsaankoop groene energie. Met deze groepsaankoop biedt de provincie de inwoners de mogelijkheid te profiteren van een goedkoper contract en de kans om bewust te kiezen voor 100% groene energie. Er is mogelijkheid om in te schrijven voor elektriciteit, gas of allebei.

De inschrijvingen starten op 1 december 2017 en lopen tot 7 februari 2018. Inschrijven is - net zoals de vorige edities - vrijblijvend. Je krijgt je persoonlijke berekening ten laatste op 20 maart 2018. Op basis van deze informatie beslis je om wel of niet over te stappen. Ook bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen dit jaar opnieuw deelnemen.

Inschrijven gebeurt via de website www.samengaanwegroener.be, het loket van Woonpunt of de milieudienst. Hiervoor heb je je laatste eindafrekening inzake elektriciteit en/of gas nodig. Nam je vorig jaar deel aan de groepsaankoop? Opnieuw inschrijven is nodig, want dit gebeurt niet automatisch. Voor meer informatie, bel naar het gratis infonummer 0800-76 101, mail naar samengaanwegroener@west-vlaanderen.be of kom naar een van de infomomenten.

Infomomenten groepsaankoop
Heb je vragen over deze groepsaankoop? Wil je meer uitleg over hoe alles precies verloopt? Wil je weten waar je je voordeel haalt? Kom dan naar het infomoment in WZC Riethove op woensdag 10 januari 2018. Er worden twee infosessies georganiseerd, respectievelijk om 19.30 en 20.30 uur, van elk ongeveer een half uur. De loketmedewerkers van Woonpunt zorgen voor een duidelijke uitleg en geven een antwoord op al jouw vragen. Deelname aan de infosessie is gratis. Wie interesse heeft kan ook meteen inschrijven voor de groepsaankoop. Hiervoor breng je best je laatste eindafrekening elektriciteit en/of gas mee. Met vragen over deze infosessies kan je terecht bij Woonpunt, op 059-34 22 70 of loket@woonpuntinfo.be.