West-Vlaamse Belevingsmarkt

Beleef en proef West-Vlaanderen in Oudenburg!

>> Schrijf je nu in! <<

Na twee succesvolle edities willen we met de ‘West-Vlaamse Belevingsmarkt’ op zondag 14 april 2024 in de eerste plaats opnieuw een platform bieden aan West-Vlaamse ondernemers, producenten, ambachtslieden, handelaars, marktkramers, … om hun producten rechtstreeks te laten ontdekken door het brede publiek. Zo hopen we de band tussen producent en consument te versterken en ervoor te zorgen dat er bewuster wordt geconsumeerd.


Een hart voor de landbouw

West-Vlaanderen is nog meer dan andere provincies uiteraard ook bekend voor haar sterke landbouwsector. De combinatie van onze uitgestrekte polders, vruchtbare bodem en heel wat hardwerkende landbouwers zorgen er voor dat hier heel wat moois en lekkers groeit! Samen met de landbouwraad en lokale landbouwers dompelen we de bezoekers ook graag onder in de sfeer van een boerderij en de korte keten! 


Family Fair

De twee voorgaande edities kon iedereen voor de eerste keer kennis maken met de Family Fair. Dit is een initiatief van een aantal Oudenburgse ondernemers die startende ondernemers en mensen met een leuk bijberoep willen samen brengen en leuke evenementen op poten willen zetten. 


Praktisch

Standhouders kunnen zicht tot en met 31 maart 2024 inschrijven voor de ‘West-Vlaamse Belevingsmarkt’ in Oudenburg via de inschrijvingslink.

Deelnemen is opnieuw gratis, maar we vragen wel een waarborg van 50 euro over te schrijven om de inschrijving te bevestigen. Op zondag 14 april 2024 zullen de aanwezigheden genoteerd worden en vervolgens wordt deze waarborg binnen de 14 dagen door de stad teruggestort. Details hierover vind je op het inschrijvingsformulier.


Vragen? 

Neem contact op met onze dienst Lokale Economie op het nummer 059-56 84 73 of via lokale.economie@oudenburg.be.